474 23-05-2018

XİN-in Mətbuat katibi BDU tələbələri ilə görüşüb

Bakı Dövlət Universitetinin Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsinin müəllimi Nərgiz Vəliyevanın təşəbbüsü ilə III kurs tələbələrinin Xarici İşlər Nazirliyinin Mətbuat katibi Hikmət Hacıyevlə görüşü keçirilib. XİN-də baş tutan görüş N.Vəliyevanın tədris etdiyi “Beynəlxalq mədəni əlaqələr” fənninin seminar dərsi əsasında təşkil olunub.

Mətbuat katibi Hikmət Hacıyev tələbələri salamlayaraq BDU-nun Beynəlxalq münasibətlər və beynəlxalq hüquq fakültəsini bitirdiyini, BDU məzunu olmağından hər zaman qürur duyduğunu bildirib. Sonra H.Hacıyev mədəniyyət diplomatiyasının beynəlxalq münasibətlərdə rolu ilə yanaşı,  xarici siyasətin əsas prioritetləri, geosiyasi mənzərədə Azərbaycan müstəvisi, ikitərəfli və çoxtərəfli diplomatiya, XİN-in diasporlarla əlaqəsi və qarşılıqlı fəaliyyəti, Azərbaycan-Ermənistan münaqişəsi və digər mövzuları ətrafında çıxış edib.

Sonda tələbələrin çoxsaylı suallarını cavablandırıb, onların Azərbaycanın diplomatik fəaliyyətinə böyük maraqlarının olmasından məmnunluğunu ifadə edib və hər birinə uğurlar arzulayıb.

Qeyd edək ki, görüş çərçivəsində tələbələr Xarici İşlər Nazirliyinin muzeyində olublar.

BDU-nun müəllimi təlimdə çıxış edib

BDU “DOST Xonçası”na 100 xonça ilə qoşulub

Bakı Dövlət Universitetində Novruz bayramı münasibətilə tədbir keçirilib

Əməkdaşımız Polşanın Jeşuv Universitetində səfərdə olub

İlham Əliyevdən xalqa Novruz TƏBRİKİ

BDU-nun Filologiya fakültəsində “Elmi tədqiqat işləri uğurlu karyeranın təməlidir”  mövzusunda elmi seminar keçirilib

BDU-nun 100 illik yubileyi Qara Dəniz Universitetləri Şəbəkəsində qeyd ediləcək

BDU-da “100 yaşlı Tarix fakültəsinin məzunları” layihəsinin növbəti görüşü keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin Jurnalistika fakültəsi Mirzə Cəlil dərslərinə başladı

BDU-nun “Gənc istedadlar” liseyində konfrans keçirilib

«Gənc istedadlar» liseyində professor Anar İsgəndərovla görüş keçirilib

BDU-nun Tarix fakültəsində silsilə tədbirlərə start verilib

BDU-da Novruz bayramı və Yel çərşənbəsinə həsr olunmuş tədbir keçirilib

BDU-da “Prezident İlham Əliyevin siyasəti: güclü Azərbaycan, dayanıqlı sabitlik” mövzusunda tədbir keçirilib

Firudin Qurbanov Dubayda müsabiqədə iştirak edəcək BDU-nun “SABAH” qrupları tələbələri ilə görüşüb

Filologiya fakültəsi “Nəsimi ili”nə necə hazırlaşır?

Tələbə-ekoloqlar Azgüntex Günəş Modulları Zavodunda olublar

BDU-da Xocalı soyqırımı qurbanları anılıb

BDU və Avropa Şurasının Bakı ofisi birgə tədbirlər keçirəcək

BDU-da ilin ən yaxşı tələbələri mükafatlandırıldı