73 27-02-2019

Tələbə-ekoloqlar Azgüntex Günəş Modulları Zavodunda olublar

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin qiyabi şöbəsinin Ekologiya ixtisası üzrə V kurs tələbələri Azgüntex Günəş Modulları Zavodunda istehsalat təcrübəsində olublar.
Bu barədə qəzetimizə Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin V kurs tələbəsi Çilənay Məmmədova məlumat verib. O, qeyd edib ki, bu təcrübənin tələbələrin praktik biliklər əldə etməsi baxımından böyük faydası olub.
“Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin dekanı, professor Nazim Şəmilov, Ekoloji kimya kafedrasının müdiri, professor Sevinc Hacıyeva və qrup yoldaşlarımızla Azgüntex Günəş Modulları Zavodunda olduq. Zavodun direktoru Nizami Əsgərov bizə zavod barədə ətraflı məlumat verdi, istehsal sahəsi ilə tanış etdi və suallarımızı cavablandırdı. Nəzəri olaraq dərslərdə alternativ enerji mənbələri barədə kifayət qədər məlumat etsək də, əyani tanış olmağımız olduqca əhəmiyyətlidir. Günəş panellerinin istehsalı ilə əlaqədar faydalı məlumatlar əldə etdik, iş prosesinin şahidi olduq. Zavodun ən yüksək standartlara cavab verən qurğularla təchiz olunması da sevindirici haldır. Ümumiyyətlə, yaradılan şəraitlə tanış olduqdan sonra ölkəmizlə qürur hissi keçirdim”, - deyə Ç. Məmmədova bildirib.

“Füyuzat Mərkəzi”nin açılış mərasimi keçirilib

Hüquq fakültəsində Ümummilli Liderin 96-cı ildönümünə həsr olunmuş konfrans keçirilib

BDU-da “Laçınsız 27 il, biz o torpaqlara qayıdacağıq” adlı tədbir keçirilib

“Tarixçi alimlərimiz” adlı silsilə layihənin növbəti qonağı professor Anar İsgəndərov olub