53 27-02-2019

Tələbə-ekoloqlar Azgüntex Günəş Modulları Zavodunda olublar

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin qiyabi şöbəsinin Ekologiya ixtisası üzrə V kurs tələbələri Azgüntex Günəş Modulları Zavodunda istehsalat təcrübəsində olublar.
Bu barədə qəzetimizə Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin V kurs tələbəsi Çilənay Məmmədova məlumat verib. O, qeyd edib ki, bu təcrübənin tələbələrin praktik biliklər əldə etməsi baxımından böyük faydası olub.
“Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin dekanı, professor Nazim Şəmilov, Ekoloji kimya kafedrasının müdiri, professor Sevinc Hacıyeva və qrup yoldaşlarımızla Azgüntex Günəş Modulları Zavodunda olduq. Zavodun direktoru Nizami Əsgərov bizə zavod barədə ətraflı məlumat verdi, istehsal sahəsi ilə tanış etdi və suallarımızı cavablandırdı. Nəzəri olaraq dərslərdə alternativ enerji mənbələri barədə kifayət qədər məlumat etsək də, əyani tanış olmağımız olduqca əhəmiyyətlidir. Günəş panellerinin istehsalı ilə əlaqədar faydalı məlumatlar əldə etdik, iş prosesinin şahidi olduq. Zavodun ən yüksək standartlara cavab verən qurğularla təchiz olunması da sevindirici haldır. Ümumiyyətlə, yaradılan şəraitlə tanış olduqdan sonra ölkəmizlə qürur hissi keçirdim”, - deyə Ç. Məmmədova bildirib.

BDU-nun müəllimi təlimdə çıxış edib

BDU “DOST Xonçası”na 100 xonça ilə qoşulub

Bakı Dövlət Universitetində Novruz bayramı münasibətilə tədbir keçirilib

Əməkdaşımız Polşanın Jeşuv Universitetində səfərdə olub

İlham Əliyevdən xalqa Novruz TƏBRİKİ

BDU-nun Filologiya fakültəsində “Elmi tədqiqat işləri uğurlu karyeranın təməlidir”  mövzusunda elmi seminar keçirilib

BDU-nun 100 illik yubileyi Qara Dəniz Universitetləri Şəbəkəsində qeyd ediləcək

BDU-da “100 yaşlı Tarix fakültəsinin məzunları” layihəsinin növbəti görüşü keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin Jurnalistika fakültəsi Mirzə Cəlil dərslərinə başladı

BDU-nun “Gənc istedadlar” liseyində konfrans keçirilib

«Gənc istedadlar» liseyində professor Anar İsgəndərovla görüş keçirilib

BDU-nun Tarix fakültəsində silsilə tədbirlərə start verilib

BDU-da Novruz bayramı və Yel çərşənbəsinə həsr olunmuş tədbir keçirilib

BDU-da “Prezident İlham Əliyevin siyasəti: güclü Azərbaycan, dayanıqlı sabitlik” mövzusunda tədbir keçirilib

Firudin Qurbanov Dubayda müsabiqədə iştirak edəcək BDU-nun “SABAH” qrupları tələbələri ilə görüşüb

Filologiya fakültəsi “Nəsimi ili”nə necə hazırlaşır?

BDU-da Xocalı soyqırımı qurbanları anılıb

BDU və Avropa Şurasının Bakı ofisi birgə tədbirlər keçirəcək

BDU-da ilin ən yaxşı tələbələri mükafatlandırıldı

Əfqanıstanın Azərbaycandakı səfiri BDU-da olub