586 14-03-2019

“Tələbədən tələbəyə”nin təlimçisi fotojurnalistikadan danışıb

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) 100 illik yubileyinə həsr olunmuş “Tələbədən tələbəyə” layihəsinin 7-ci mövsümü başlayıb.

Layihə çərçivəsində təşkil olunan tədbirdə jurnalistika fakültəsinin II kurs tələbəsi Süleyman Həmidov fotojurnalistika haqqında bildiklərini iştirakçılarla bölüşüb. O, məşhur fotojurnalistlərin çəkdiyi şəkillər barədə tələbələrə qısa məlumat verib. S.Həmidov, eyni zamanda, fotojurnalistlə fotoqrafın fərqindən, fotoaparatların texniki quruluşu və iş prinsiplərindən danışıb.

Sonda iştirakçılarla praktik iş aparılıb və müvafiq tapşırıqlar verilib.

Qeyd edək ki, BDU-nun jurnalistika fakültəsinin tələbələri üçün nəzərdə tutulan “Tələbədən tələbəyə” layihəsi çərçivəsində iştirakçılar onlayn xəbər, redaktə, fotojurnalistika, televiziya və radio jurnalistikası, video, montaj, data jurnalistikası və SMM (Sosial Media Meneceri) haqqında bilik və bacarıqlara yiyələnirlər.

Layihənin maraqlı tərəfi isə təlimçi heyətin məhz fakültənin tələbələrindən ibarət olmasıdır.

BDU-nun tələbəsi Türkiyədə tədbirdə iştirak edib

Heç kimdən asılı olmayın!

BDU Tələbə Gənclər Təşkilatının idarə heyəti təltif olundu

BDU-nun tələbəsi Ulu öndərin 96-cı ildönümünə həsr olunmuş konsert proqramında çıxış edib

Bakı Dövlət Universitetinin Biologiya fakültəsinin TGT üzvləri Kashalata kafedə olublar

Rektor "Nə? Harada? Nə zaman?" intellektual oyununun iştirakçıları ilə görüşüb