483 21-05-2019

BDU-nun tələbəsi Türkiyədə tədbirdə iştirak edib

Bakı Dövlət Universitetinin tələbəsi Türkiyədə "Atatürkün dəniz yolu ilə İstanbuldan Samsuna gedişinin 100 illiyi” adlı tədbirdə iştirak edib.

Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Gənclər Təşkilatının Beynəlxalq Münasibətlər və İqtisadiyyat fakültəsi üzrə sədri Toğrul Əliyev adıçəkilən tədbirdə iştirak edib.

Türkiyə Respublikasında səfərdə olan Azərbaycan qaziləri Prezidenti Rəcəb Tayyib Ərdoğanın verdiyi iftar süfrəsinə rəsmi dəvət əsasında iştirak ediblər. Görüşdə R.Ərdoğana iki qardaş ölkənin prezidentlərinin portreti və digər hədiyyələr təqdim olunub, xatirə şəkli çəkdirilib.
Qeyd edək ki, səfər Azərbaycan Respublikasi Gənclər və İdman Nazirliyinin dəstəyi, Tərxis olunmuş Hərbçilərin Gəncləri Maarifləndirmə İctimai Birliyinin təşkilatçılığı ilə baş tutub.

Heç kimdən asılı olmayın!

BDU Tələbə Gənclər Təşkilatının idarə heyəti təltif olundu

BDU-nun tələbəsi Ulu öndərin 96-cı ildönümünə həsr olunmuş konsert proqramında çıxış edib

Bakı Dövlət Universitetinin Biologiya fakültəsinin TGT üzvləri Kashalata kafedə olublar

Rektor "Nə? Harada? Nə zaman?" intellektual oyununun iştirakçıları ilə görüşüb