17 18-03-2019

Azərbaycan Respublikasının Prezidenti yanında Gənclər Fondunun maliyyə dəstəyi ilə Bakı Dövlət Universitetində "Şərq dünyasında qadına ilk dəfə seçki hüququ verən 100 illik Cümhuriyyət"  layihəsi baş tutub.
Bakı Dövlət Universitetinin Sosial elmlər və psixologiya fakültəsinin Politologiya və sosiologiya kafedrasının əməkdaşı  Nuran Məmmədlinin rəhbərliyi ilə keçirilən layihədə BDU-nun SABAH qruplarında müxtəlif ixtisaslarda təhsil alan tələbələr iştirak ediblər.

Bildirilib ki, layihənin əsas məqsədi  gənclərin gender mövzusunda maarifləndirilməsi, Azərbaycanda gender bərabərliyinin təmin olunması məsələsini diqqət mərkəzində saxlamaq, bu sahədə əldə olunan elmi nailiyyətləri və təcrübələri paylaşmaq, mövcud problemlərin təhlili və onların həll yolları üçün təkliflərin irəli sürülməsini təmin etməkdən ibarətdir.

İki gün davam edən tədbirdə Azərbaycan cəmiyyətində qadının rolunun artması, qadınların qarşılaşdıqları problemlər və bu kimi aktual mövzular müzakirə edilib.
Layihədə 150-dək tələbə iştirak edib, sonda sertifikatla təltif ediliblər.

BDU-nun tələbəsi Türkiyədə tədbirdə iştirak edib

Heç kimdən asılı olmayın!

BDU Tələbə Gənclər Təşkilatının idarə heyəti təltif olundu

BDU-nun tələbəsi Ulu öndərin 96-cı ildönümünə həsr olunmuş konsert proqramında çıxış edib

Bakı Dövlət Universitetinin Biologiya fakültəsinin TGT üzvləri Kashalata kafedə olublar

Rektor "Nə? Harada? Nə zaman?" intellektual oyununun iştirakçıları ilə görüşüb